Nagyatád: A szív napja, 2019 szeptember.

Egész napos programmal emlékezett meg a Szív világnapjáról a nagyatádi Szív Egyesület. A rendezvényen nagy szeretettel fogadták a nagyatádi születésű Buváry Líviát aki különleges műsorral érkezett

Nagyatád egész napos programmal emlékezett meg a szív világnapjáról, a nagyatádi Szív Egyesület. A főzőcsapatok vadételeket készítettek az egészséges életmód jegyében. A felnőttek közül sokan éltek a lehetőséggel és teljes testanalízist kértek, többen vért adtak. A sportosabbak részére íjász-, asztalitenisz-, kosárlabdadobás-, tömbfutás-, teke- és pentaque versenyeket szerveztek. Megkóstolhatták az egészséges táplálkozást elősegítő ételsorokat, amiket a kapott receptek alapján otthon is kipróbálhatnak elkészíteni. Sokuknak ízlettek a különféle szendvicsek, lekvárok vagy éppen a palacsinta. Utána jólesett a finom borok kóstolása.
Nem maradt üres a nagy sátorban felállított színpad sem. Buváry Lívia, az operaház énekese nagy sikerrel mutatta be kedvenc operettdalait, majd következtek a Fürjecske néptáncosai, a kötélugrók, a karatéták. A két nagyatádi zumba csoport mellett nagy sikerrel szerepeltek a somogyudvarhelyi zumbások is. A Déli Farkasok motorosainak nagy sikere volt főleg a gyerekek körében, a bátor jelentkezőket elvitték egy rövid motorozásra. Végül hatalmas tapsot kapott a negyventagú nagykanizsai fúvószenekar is a produkcióára.

2019 október 1., Kedd
Somogyi Hírlap
Győrke J.