Televíziós szereplés: Hatoscsatorna

Október elsején volt megtekinthető, a Hatoscsatornán, a Fábián Évával, Ötvös Csillával és Velem készült beszélgetés. A videó a poszt alján megtekinthető.

Poszt megtekintése Facebookon.

Szalai Zsolt írta rólam a Facebookon:
“Kulissza: Személyes ismerettségünk nemrégre datálódik. Lívia a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagjaként kezdte énekesi karrierjét, majd a Bartók Béla Konzervatórium ének tanszakán folytatta tanulmányait. Az Országos Rendező Irodánál (ORI) népdal és nóta énekesi, az Országos Filharmóniánál pedig dal- és hangverseny énekesi előadóművészi engedélyt szerzett. A Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán Kazán István osztályában színművészként diplomázott 1983-ban. A Pécsi Tanárképző Főiskolán magyar irodalom és ének-zene szakos tanári diplomát szerzett. Énekesként a Rajkó zenekar szólistája volt. Színésznőként a Pécsi Nemzeti Színház primadonnája, majd a Freibergi Városi Színház szólistája illetve a Drezdai Opera tagja volt. 1990-től visszatért Magyarországra, és dunai nemzetközi szállodahajókon „Madame Buváry” művésznéven lépett fel, illetve a Magyar Állami Operaház énekkari művésze volt, szóló feladatokkal. Több műfajban előadott dalkoncertjeit a Bartók Rádió, a Dankó Rádió és több televízió is közvetítette és archíválta. Saját kiadásban hanghordozói jelentek meg. Rendezvényeken, gálaesteken lép fel, és önálló estjeivel is járja az országot.

Az elmúlt hetekben egy telefonbeszélgetésünk alkalmával kiderült, hogy Szülösgyörökön pihent. A faluhoz gyermekkori emlékek fűznek. Elképzelhetetlen volt számomra, hogy Pesten kívül is van élet.. Akkor úgy fogalmaztam, hogy egy mesevilág közepére csöppentünk. Ott láttam életemben elöször dísznóvágást, hamisítatlan lakodalmat, de a pottyantós budival is ott szembesültem. Édesanyám halálával, a rokoni szálak is megszűntek, de Lívia “nyomozása” során kiderült, hogy a mai napig ott élnek.”

Poszt megtekintése

Zsoltnak elmondhatatlan bája, aranyos lelke van! Én első látásra megszerettem! Köszönöm a szeretetteljes bemutatást! Hamisítatlan, igaz!